توضیحات
یکی از بخش های پرطرفدار، خوشمزه و مفید گوسفند جگر آن است که خود غذایی کامل محسوب می شود و در ایران چه در خانه ها و چه در رستوران ها به وفور کباب می شود. این غذای محبوب دارای خواص بسیاری نیز هست که در این مطلب شما را با این خواص آشنا می کنیم.
خواص جگر گوسفندی:
جگر سیاه گوسفند دارای ویتامین های حیاتی A،E ، D، ویتامین های گروه B مانند B1,B2,B6,B12 می باشد و همچنین سرشار از املاحی چون آهن، اسید فولیک و روی و پروتئین است. جگر سیاه گوسفند که در واقع همان کبد گوسفند است برای بیماران دارای کلسترول بالا توصیه نمی شود اما در صورت عدم ابتلا به این بیماری کسانی که کم خونی یا فقر آهن دارند می توانند هفته ای دو بار جگر میل کنند. چربی جگر سیاه نصف گوشت قرمز است.
به قسمت ریه یا شش گوسفند جگر سفید گفته می شود که دارای پروتئین بسیاری می باشد که از این نظر حائز اهمیت است. پروتئین موجود در جگر سفید به رشد بدن و عضلات کمک زیادی می کند و چربی کمتری نسبت به جگر سیاه دارد. ارزش غذایی جگر سفید کمتر از جگر سیاه است و کالری کمتری دارد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.