توضیحات
جگر یکی از بهترین منابع تأمین ویتامین A که از ویتامینهای محلول در چربی است و برای پوست، چشم و سیستم دفاعی بدن مفید و ضروری می باشد. یکی دیگر از خواص ویتامین A از بین بردن عفونت است و به همین دلیل جگر برای عفونتهای تنفسی و گوش مفید می باشد. علاوه بر این، جگر از ویتامینهای گروه B هم بهره مند بوده و برای درمان کمخونی موثراست.
از ویتامینهای دیگری که در این خوراکی خوشمزه هست باید از ویتامینهای E و D نام برد که برای سلامت استخوانها مفید و ضروری هستند و از پوکی استخوان جلوگیری میکند. همچنین جگر دارای مقادیر زیادی اسید فولیک، روی و آهن است که برای سلامتی و بنیه بدن، اهمیت زیادی دارند. مقدار آهن جگر بالاتر از گوشت قرمز و تقریباً سه برابر آن برآورد گردیده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.